2015. február 1., vasárnap

Benzingőz és fékcsikorgás

A hét végére egy kis játékkal jöttem! 
Már lassan téli szünet óta toljuk három barátommal a The Crew-t, ami egy autós MMORPG.

Egy nem túl hosszú(kb 3-4 nap intenzív kockulással kitolható) sztorival lett megcsinálva, a maximum szintet (ami lvl.50) is egész gyorsan el lehet érni. De emellett rengeteg apróbb dolog van ami még ezután is a gép előtt tartja a játékost.

Mind az öt régióra húsz-húsz alkatrész van elrejtve, amik régiónként adnak egy plusz kocsit. Így ha elég kitartó az ember 5 Hotrod büszke tulaja lehet.
Gondolom felmerült a kérdés, hogy hogy is lehet ezeket összeszedni.
Igazán egyszerű. A mini térkép (jobb alsó sarok) jelzi, ha egy sunyi kis autó alkatrész bujkál a közelben.

Továbbá ott van ,hogy az egész játék coop (de spárba se lenne rossz :/ ) aminek van egy két bökkenője ,de attól független nagyon élvezhető. 
Csapatba tolva jobb ,hisz így gyorsabban végezhetsz azokkal a küldetésekkel amik egyedül lehet órákig ,sokszori újrapróbálás után sikerülnének. Másrészt sokkal jobb szórakozás ,ha együtt szaggathatod a betont a haverokkal!

Na meg akkor maga az, hogy felfedezheted egész Murrikát!
Plusz a sok-sok autó, amit beszerezhetsz, tuningolhatsz teljesítményre és látványra is. Utána pedig irány bemutatni milyen skilljeid is vannak a verseny pályán!

Pár infó a végére, hogy mi is várható a jövőben.

A folyamatosan érkező season pass újabb és újabb kocsikat vonultat fel, de a fejlesztők nem zárják ki azt sem, hogy egy szép napom a határokon túl is autókázhatunk majd. Sajna azt kizárták, hogy Kanada vagy Mexikó lenne az a határon túli ország.

Minden esetre én optimistán várom az újonnan érkező darabkákat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése